• Slaughterhouse Equipment

    Slaughterhouse Equipment

    médan kami kaahlian aya dina industri pangolahan slaughtering jeung kadaharan. Urang nyadiakeun rupa komprehensif pakakas sarta jasa pikeun abattoirs na ...

  • Ternak pertanian Equipment

    Ternak pertanian Equipment

    Ternak pertanian Equipment kaasup Dahar System Pan, nipple Nginum System, Dahar System Main, ventilasi System, cooling Pad System ...

  • Room tiis

    Room tiis

    Room tiis anu loba dipaké dina strip quickfreezing, kubik atawa sisikian dahareun, kayaning daging dibagi, basa babi, hayam, daging hurang, hurang, sliced ​​lauk jeung daging ...

  • ngajadikeun Equipment

    ngajadikeun Equipment

    Ngolah / ganti baju manuk ternak live ngakibatkeun daging unggas plant & Jumlah considerable runtah non-plant kayaning Kepala, suku, Bulu, Getih, ...

  • Slaughterhouses mesin (babi SAPI domba)

    Slaughterhouses mesin (babi SAPI domba)

    TOPLEA mesin teh panyadia diobral péngkolan-konci mesin slaughtering keur babi, sapi, domba / embe, jrrd Urang téh mumpuni panyadia solusi keur badag, sedeng jeung ...

  • Sanggeus-Penjualan Service

    Sanggeus-Penjualan Service

    bisa mantuan klien nu install sadaya mesin wich bisa suply. (contect kuring keur meunang petik instalasi)

  • dsf

Ngeunaan

TOPLEA mesin IMP & .EXP CO., LTD mangrupakeun perusahaan modern specializing di manufaktur maju slaughtering mesin. Urang nyadiakeun mesin meuncit ternak kualitas luhur, jangjangan parabot processing, mesin dahareun, alat-alat pertanian jangjangan, asisten proyék slaughterhouse, kualitas luhur parabot sakabeh processing abattoir, kayaning perlakuan cai runtah, sistem slaughterhouse perlakuan offal sarta kamar tiis.

  • taun Didirikeun

    taun Didirikeun

  • proyék réngsé

    proyék réngsé

  • kontraktor diangkat

    kontraktor diangkat

  • panghargaan Won

    panghargaan Won

231213 (2)

231213 (4)

231213 (1)

231213 (3)

WhatsApp Online Chat!