• slaughterhouse Equipment

    slaughterhouse Equipment

    lapangan kita kaahlian ing industri Processing nyembelih lan pangan. We nyedhiyani sawetara lengkap peralatan lan layanan kanggo abattoirs lan ...

  • Unggas Farming Equipment

    Unggas Farming Equipment

    Unggas Farming Equipment kalebu dipakani System Pan, Pentil Drinking System, dipakani System Main, Ventilation System, Cooling Pad System ...

  • Kamar dingin

    Kamar dingin

    Kamar Dingin iki digunakake digunakake ing Strip quickfreezing, kubik utawa gandum, daging dipérang, basa babi, pitik, urang meat, urang, ngiris iwak lan daging ...

  • Rendering Equipment

    Rendering Equipment

    Processing / Klamben saka manuk unggas urip nyebabake daging unggas becik ditonton & jumlah owahan saka sampah non-becik ditonton kayata Kepala, Kaki, Bulu, Sang, ...

  • Slaughterhouses machinery (babi sapi wedhus)

    Slaughterhouses machinery (babi sapi wedhus)

    TOPLEA Machinery punika panyedhiya sale siji-tombol mesin nyembelih kanggo babi, sapi, wedhus / wedhus, etc. We are qualified panyedhiya solusi kanggo gedhe, medium lan ...

  • Sawise-Sales Service

    Sawise-Sales Service

    kita bisa bantuan klien nginstal kabeh machinery wich kita bisa suply. (contect kula kanggo njupuk petik instalasi)

  • dsf

ABOUT

TOPLEA ENGINEERING IMP & .EXP CO., LTD punika perusahaan modern sing spesialisasine ing Manufaktur majeng nyembelih machinery. We sumber mesin rojo pati unggas kualitas, unggas peralatan Processing, mesin pangan, peralatan tani unggas, assistant proyèk slaughterhouse, kualitas dhuwur peralatan kabèh Processing abattoir, kayata banyu perawatan sampah, sistem slaughterhouse perawatan jeroan lan kamar kadhemen.

  • taun Madeg

    taun Madeg

  • projects rampung

    projects rampung

  • Kontraktor Panjenenganipun

    Kontraktor Panjenenganipun

  • Awards Won

    Awards Won

231213 (2)

231213 (4)

231213 (1)

231213 (3)

Tampilan Online Chat!